Lager Medarbejder

Kvalificeret lager-medarbejder uden faste omkostninger

Søger din virksomhed en erfaren og kompetent lagermedarbejder? Mobility Service er dit vikarbureau, der sikrer skarpe kompetencer til dine arbejdsopgaver og er din leverandør fra start til slut.

Udfyld dine oplysninger og vi vender tilbage indenfor 24 timer
Lager & logistik
Lad os finde din nye lagermedarbejder

Søger du en kvalificeret lagermedarbejder til at tage del i dit team? Mobility Service tilbyder vikarløsninger, der matcher din virksomheds behov og manglende arbejdskraft.

Måske har du brug for en lagermedarbejder, der kan træde til ved ferie eller sygdom? Det kan også være, at du har brug for ekstra arbejdskraft i spidsbelastede perioder eller ved sæsonarbejde? Uanset hvad din virksomheds behov er, så finder vi løsningen.

Mobility Service hjælper med at finde kompetente lagermedarbejdere med erfaring inden for:

  • Pluk og pakning af varer
  • Emballering
  • Optælling
  • Scannerbetjening
  • Oprydning på lageret
  • Forsvarlig truckkørsel
  • Container læsning

Har du behov for en lagermedarbejder vikar med andre kompetencer? Kontakt os gerne, så finder vi den rette kandidat.

Når du vælger Mobility Service som dit vikarbureau for lager medarbejdere, kan du trygt overlade personaleløsningen til os, mens du fokuserer på din forretning.

Vi tilbyder flere services inden for vikarløsninger og finder altid den rette vikarløsning til din virksomhed. Vi kan bl.a. finde din nye produktionsmedarbejder.

Fleksible løsninger

Vi tilbyder altid fleksible medarbejderløsninger, der passer til virksomhedens behov. Der er forskel på lagre og derfor tilpasser vi ydelsen og kravene til din nye lagermedarbejder hver eneste gang.

Kvalificeret mandskab og medarbejdere

Vores mandskab består udelukkende af erfarne og kvalificerede lagermedarbejdere, så der altid er garanti for høj kvalitet og stærke kompetencer.

Vi er dedikerede til din forretning

Din forretning er vigtig for os og det er især dit lager, der skaber et solidt fundament for effektivt arbejde. Vi er dedikerede til at levere den absolut bedste service, og vi forstår det vigtige ved at have en pålidelig lagermedarbejder, der arbejder effektivt og professionelt.

Lager & logistik

Hvorfor vælge os ?

Derfor skal du vælge os som vikarbureau til lager og logistik

Let's Talk

Erfarent vikarbureau til dit lager

Mobility Service tager ansvar for vores medarbejdere og vores vikarløsninger. Netop derfor lægger vi vægt på en god dialog.

Vi sørger for at afholde samtaler med vores lagermedarbejdere samt indhenter både referencer og straffeattester. Dialogen med hver tilknyttet lagerarbejder sikrer os, at vi kan lave det bedste match mellem medarbejder og virksomhed. Dette gælder både de nødvendige kompetencer, men også til virksomhedskulturen.

Lager & logistik
Mobility Service sørger for alt, når du har brug for en lagermedarbejder

Du kan trygt læne dig tilbage og have fokus på din forretning, så snart du har valgt os til at finde den rette lagermedarbejder. Vi tager os nemlig af det hele.

Det kan tage lang tid at skulle finde de helt rigtige kompetencer hos dine medarbejdere. Brug din tid mere fornuftigt og lad et professionelt vikarbureau stå for alt fra start til slut.

Mobility Service varetager al administration, herunder overholdelse af overenskomster, ansættelseskontrakt og løn, da vi er lagermedarbejderens arbejdsgiver.

Du betaler kun for effektiv arbejdstid og har desuden også mulighed for at forlænge eller opsige din lagermedarbejder med øjeblikkelig varsel, såfremt der er behov for det.

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os