Bliv medarbejder

Opret dig som vikar i dag og start allerede i morgen!

Send din ansøgning nu og bliv en del af vores engagerede team! Vi søger konstant folk, der ønsker at levere en sublim service i verdensklasse.

Udfyld formularen for at ansøge om en vikarstilling hos os, og oplev den stærke kultur kombineret med spændende og udfordrende opgaver samt muligheden for karriereudvikling.

Mobility Service

Bliv vikar i vores team

Når du er en del af vores vikarteam, er du også en aktiv del af arbejdsmarkedet. Du får desuden masser af erfaring inden for forskellige brancher, mens du både udvikler dig personligt og fagligt, samt får et større netværk.

Vi tager hensyn til dine ønsker

Vi tager hensyn til dine ønsker om arbejdstider, så du kan få en god balance mellem arbejde og privatliv.

Mange brancher

Vi tilbyder vikariater inden for mange brancher, herunder produktion, lager, kørsel, håndværk, rengøring og vinduespolering.

Vi kontakter dig

Vi kontakter dig, når et vikariat matcher dine kompetencer. Har du udfyldt en ansøgningsformular, kan vi let kontakte dig, når vi har et vikariat, der matcher dine ønsker og kompetencer.

Hvad siger vores vikare

Vi har et stærkt team af vikarer. Skal du være en del af holdet?

TIMESEDLER

Timesedler skal altid sendes samme uge, som du har arbejdet. Deadline er søndag midnat.

SYGDOM

Eventuel sygdom skal meldes på tlf. +45 7199 5451 så tidligt som muligt og mindst to timer inden vagten starter. Al sygdom skal meldes på telefon og aldrig på SMS eller mail.

LØNUDBETALING

Har du spørgsmål til lønudbetaling bedes du kontakte vores bogholderi på regnskab@mobilityservice.dk

Vores Services

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Mobilityservice

Står du over for en akut mangel på arbejdskraft? Vores vikarservice er her for at hjælpe. Med en bred pool af dygtige og erfarne medarbejdere, kan vi sikre en hurtig og effektiv løsning, så du kan fokusere på din virksomheds fremdrift.

Services

Følg os